Despre Clasicor

Outlet Clasicor a fost înființat în 2013 în Oradea având misiunea explicită de a oferi încălțaminte din piele naturală la prețuri foarte mici. Majoritatea pantofilor oferiți de Clasicor sunt confecționati în hala proprie de producție (o mică parte este produsă de alte firme autohtone) si sunt disponibili online la nivel național.

Prin numele pe care-l poartă, Outlet Clasicor continuă o tradiție veche de zeci de ani, care a reușit să se păstreze datorită pasiunii pantofarilor noștri pentru lucrul bine făcut și a ambiției noastre de a produce pantofi românești de calitate pe care oricine să și-i permită.

Tradiția, calitatea și inovația sunt trăsăturile noastre de bază. Pornind de la ideea unei afaceri pe o piață în continua dezvoltare și cu o concurență intensă, compania noastra țintește să realizeze pantofi de calitate pentru un public matur, având gusturile și preferințele cristalizate. Astfel, Clasicor oferă încălțăminte de calitate care să satisfacă atât clientul care preferă produse clasice și elegante, cât și clientul care își dorește produse îndrăznețe, cu un design modern.

Calitatea produselor și serviciilor Outlet Clasicor este exprimată cel mai bine prin aprecierile continue ale clienților noștri. Regăsiți mai jos câteva dintre ele:

Sunt din București si am cumpărat de mai multe ori pantofi de toate tipurile de la voi și mă declar extrem de mulțumită. Sunt de o calitate excelentă. Sper să lansați cât mai multe modele pe site… Și prețul este foarte bun – sunteți extraordinari! Sper să aveți și modele mai elegante pe viitor, știți voi, cu toc mai înalt…
– Iulia, Bucuresți

Am primit pantofii în cursul zilei de ieri. Sunt minunați, îmi vin foarte bine! Vă mulțumesc pentru sugestia de a comanda un număr mai mic! Mulțumesc și pentru cadou!
– Aurelia, Cluj-Napoca

Sunteți niște drăguți, mulțumesc pentru cadou… Mă simt minunat în ei! Abia aștept să vă trimit poze cu zilele mele vesele in ei!
– Sonia, Piatra Neamț

Newsletter

Fii la curent cu toate
promotiile noastre!